dinsdag 17 januari 2017

Dag vijf was best wel spannend.

Na het ochtendritueel kregen de leerlingen bezoek van een cameraploeg die het reilen en zeilen kwam filmen/fotograferen van het verloop van de sneeuwklassen. De cameraploeg startte met het maken van hun opnames in de kamers. Hiervoor moesten sommigen wel nog wat opruimen. Hier en daar lag er al eens een verdwaalde sok of t-shirt. In sommige kamers brak er even paniek uit... er was nog heel wat werk aan de winkel. Er was plots heel wat stress waar te nemen bij de leerlingen. "Waarom moeten ze nu juist onze school komen volgen?". Onmiddellijk schoten ze allen in actie. Enige ontgoocheling was wel op de gezichten te bespeuren toen juf Ann met haar fototoestel rond ging... De leerkrachten echter zijn wel blij met het resultaat. Hieronder zien jullie het resultaat na de opruimactie.Vermits de leerlingen vandaag in de namiddag skiles genoten, werd er in de voormiddag flink gewerkt in het sneeuwklassenboekje.

Na het enthousiast meewerken in de voormiddag, was het tijd voor de skiles. Iedereen was al van 's ochtends aan het aftellen naar de skiles. Dit filmpjes spreken voor zich.
video
video
Als vieruurtje werd er vandaag gezorgd voor warme chocomelk. Niets dan stralende gezichten bij het proeven van de verrassing.

Na de verrassing van de chocomelk voor de leerlingen, kwam er voor de leerkrachten ook nog een verrassing. Oscar zat voor heel even gevangen in de kamer. De slot van de kamerdeur was geblokkeerd, waardoor Oscar niet via de normale weg naar buiten kon. Hij werd bevrijd door het hotelpersoneel. Ze hielpen hem van het ene balkon naar het andere door hem over het scheidingspaneel te tillen. Oef, Oscar kon alsnog genieten van het avondmaal.

Als avondactiviteit gingen we bowlen. De beste bowlers waren Lena, Safwane en Alexandre.

We brengen graag morgen weer meer nieuws.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hartelijk dank voor de verslagen

wat lees ik? Oscar gevangen in zijn slaapkamer? oh arme...
dat zal hij nooit vergeten denk ik, hopelijk gered door het hotelpersoneel

tot morgen avond _ afspraak rond 22:15


goedenacht
mama van Selim

oscar zei

wie heeft dat op de blog gezet laat het weten


groetjes oscar

Reacties

Wenst u een reactie achter te laten?
  1. Klik dan onder het gewenste bericht op "reacties"
  2. Schrijf in het kader rechts je boodschap (laat een reactie achter)
  3. Kies een identiteit door "naam / url" aan te vinken, en in het vakje u naam te schrijven
  4. Klik op reactie publiceren
Hopelijk is dit duidelijk!

Meester Quentin